Pentru programare 0740.802.349

Roluit Jante Auto

INDREPTARI JANTE ALUMINIU

Cand este necesar sa indreptam jantele?

Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat jante aliaj, aluminiu, tabla, otel cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune. In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii.

Continuarea rularii in aceste condtii va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului".

Cum se face indreptarea jantelor ?

Modalitatea prin care se realizeaza indreptarea jantelor depinde de materialul din care sunt facute aceasta. Indreptarea jantelor din tabla / otel se face prin deformare la rece, iar uneori, la jantele din aliaj / aluminiu este necesara o incalzire, nu mai mult de 140 C (dupa aceasta temperatura, in momentul racirii apar tensiuni remanente in material). Pentru siguranta dumneavoastra, va recomandam ca operatiunile de indreptat jante sa fie executate intr-un service de roti (vulcanizare) specializat, autorizat RAR, de catre un personal calificat si cu masini si ustensile adecvate

Cat dureaza operatiunea de indreptare?

Indreptarea unei jante din aliaj poate dura intre 5 si 45 minute in functie de lovitura si de marimea zonei incalzite.

  • Indreptari Jante Aluminiu.

  • Indreptam Jenti Auto Aliaj.

  • Indreptare Jante Tabla.

  • Indreptare Janta Otel.